LiScensEd: ééndaagse modules voor praktijkgerichte professionalisering in Life Sciences

feb 23, 2023 | Nieuws

LiScensEd – Life Sciences Education (voorheen Leergang Industriële Farmacie/LIF*) biedt ééndaagse interactieve modules voor praktijkgerichte professionalisering in Farma, Medtech en Biotech waarin bij gastbedrijven diverse thema’s en relevante processen aan bod komen: Aseptische productie (13 april 2023); Verpakking en distributie (22 juni 2023) en Registratie van geneesmiddelen (12 oktober 2023).

Verdieping en praktische ervaring bij gastbedrijven
De modules zijn los van elkaar te volgen, maar ook uitstekend te combineren, naar wens van de deelnemer. LiScensEd biedt verdieping en praktische ervaring middels werkplekbezoeken bij de gastbedrijven, discussie met (internationale) experts en bespreking van bijzondere praktijksituaties bij gastbedrijven. Een verdere verdieping en verankering wordt geborgd middels praktische casussen en/of rollenspellen.

Voor wie
LiScensEd – Life Sciences Education is bedoeld voor iedereen die in Farma, Medtech of Biotech betrokken is bij de ontwikkeling tot en met de distributie van geneesmiddelen of medical devices. De modules bieden verbreding en verdieping voor zowel aanstormend talent als voor gevestigde professionals op minimaal hbo-werk/denkniveau, in functiegebieden als Quality Assurance, Quality Control, Validatie, Supply Chain, Registratie/Regulatory Affairs, Productie, Product Development, Warehousing/Logistiek, Clinical Development, Projectmanagement.

Meer informatie/inschrijving: www.liscensed.nl

* Met name door de COVID-19 omstandigheden zijn de activiteiten rond de Leergang Industriële Farmacie opgeschort. In die periode hebben de initiatiefnemers zich opnieuw georiënteerd op de behoefte in de sector. Daaruit is LiScensEd – Life Sciences Education ontstaan, met een vernieuwde aanpak met (vooralsnog) 3 ééndaagse modules.

Recente berichten

Farmacie voorgoed veranderd!

Farmacie voorgoed veranderd!

Wat een bijzonder jaar is 2020 geweest! Als gevolg van de coronacrisis was er nog nooit zoveel behoefte aan duiding op allerlei vlakken van de industriële farmacie. Vragen op analytisch vlak: hoe betrouwbaar is de PCR-test, kan het niet sneller, hoe betrouwbaar is een...

Modules verplaatst naar 2021

Modules verplaatst naar 2021

Door de ontwikkelingen rondom COVID-19 en de opgelegde maatregelen vanuit de overheid, hebben we besloten alle modules van Leergang Industriële Farmacie op te schuiven naar 2021. Houd onze website in de gaten en volg ons op LinkedIn voor actuele informatie over data...